İlköğretim Türkçe TEOG hazırlık, Lise Dil ve Anlatım LYS hazırlık, Kişisel Gelişim Türkçe diksiyon dersi

12709

8 Hours

saati

80

TL

Serdar YILMAZ Öğretmenden Türkçe dersi

Eğitmen

Serdar YILMAZ

Kategori

Turkce

Şehir

İstanbul (AVR)

İlköğretim Türkçe TEOG hazırlık, Lise Dil ve Anlatım LYS hazırlık, Kişisel Gelişim Türkçe diksiyon dersi

2004 yılı Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü mezunuyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 11 yıllık eğitim kariyerim süresince İstanbul'da çeşitli okullarda görev aldım. İl genelinde birçok yarışmadan madalya alan öğrenci yetiştirdim. İstanbul'un hatırı sayılır birçok lisesinde öğrencilerim göğsümü kabartmaya devam etmektedir. Diksiyon, LYS Dil ve Anlatım alanlarında da yeterliliğe sahip olup ders vermekteyim. Bu yıl ders ağırlığımı TEOG' a yönelik hazırlamayı planlıyorum. Alt yapısı yetersiz olsa da iddialı ve hırslı öğrenciler tercihimdir. Öğrencimi hazırlar sahaya sürerim. Başarılı olduğunda mutlu bir teknik direktör edasıyla havalara uçarım. İlk dersim tanışmak ve kanuyumunu tespit amaçlı ücretsizdir. Eğitimi 40 dakika ders + 10 dakika dinlenme + 40 dakika ders şeklinde işlerim. Toplam 80 dakika eğitim veririm. Programın yetişebilmesi amacıyla haftada farklı günler olmak kaydıyla en az 2 gün derse gelirim.

Ders Verdiğim Bölgeler

Bahçelievler, Bayrampaşa, Bağcılar, Başakşehir, Esenler, Fatih, Güngören, Küçükçekmece, Zeytinburnu

60-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

8 Eylül 2015 Saat: 20:59

pasif

BİTİŞ

7 Kasım 2015 Saat: 20:59

pasif

GÖSTERİM

522 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

Serdar YILMAZ

Cinsiyet:

Bay

Yaş:

41

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

8 Eylül 2015

Eğitim:

Lisans

Üniversite:

Sakarya Üniversitesi - SAKARYA

Mezuniyet Yılı:

2000



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (AVR): Bahçelievler, Bayrampaşa, Bağcılar, Başakşehir, Esenler, Fatih, Güngören, Küçükçekmece, Zeytinburnu

2004 yılı Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü mezunuyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 11 yıllık eğitim kariyerim süresince İstanbul'da çeşitli okullarda görev aldım. İl genelinde birçok yarışmadan madalya alan öğrenci yetiştirdim. İstanbul'un hatırı sayılır birçok lisesinde öğrencilerim göğsümü kabartmaya devam etmektedir. Diksiyon, LYS Dil ve Anlatım alanlarında da yeterliliğe sahip olup ders vermekteyim. Bu yıl ders ağırlığımı TEOG' a yönelik hazırlamayı planlıyorum. Alt yapısı yetersiz olsa da iddialı ve hırslı öğrenciler tercihimdir. Öğrencimi hazırlar sahaya sürerim. Başarılı olduğunda mutlu bir teknik direktör edasıyla havalara uçarım. İlk dersim tanışmak ve kanuyumunu tespit amaçlı ücretsizdir.

Ders Bilgileri

2

Kontenjan

0

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

2-6 Saat

Süre

İlan No: 12709

Serdar YILMAZ

Sitede Değil

İstanbul (AVR)

Saati: 80 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 167 Ziyaretçi; Toplam 167 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.