Kesin Sonuç için Derece Yapmiş Odtü Elektrik Elektronik Mezunundan Matematik Geometri Ve Fizik Dersi

15511

8 Hours

saati

50

TL

Hüseyin E. Öğretmenden Matematik dersi

Eğitmen

Hüseyin E.

Kategori

Matematik

Şehir

Ankara

Kesin Sonuç için Derece Yapmiş Odtü Elektrik Elektronik Mezunundan Matematik Geometri Ve Fizik Dersi

Girdiğim yılın ÖSS sınavında Türkiye beş yüz yirmi dördüncüsü oldum ve ODTÜ Elektrik Elektronik bölümünü bitirdim. Halihazırda Bilişim Sistemleri üzerine master yapmaktayım. Fen Lisesi mezunuyum. Lise yıllarımda Tübitak metematik olimpiyatlarinda başarılar kazandım. Üniversite sınavlarına hazırlanırken, özel derece sınıflarında hazırlandım. O yıllarda boyumca kitap ve yüzlerce deneme bitirdim. (şimdi o güzelim yıllarıma yanıyorum ☺ ) Boş zamanlarımda ders anlatmayı hobi olarak ve severek yapıyorum. Matematik, Geometri ve Fizik derslerinin her konusunu her seviyedeki öğrenciye, öğrencinin anlayabileceği düzeye indirgeyerek anlatıyorum. Biyoloji ve kimya derslerinde ise sadece yapılamamış soruların çözümünde destek oluyorum. Amacım sadece ders anlatma değil; test teknikleri, anlama teknikleri, çalışma planı hazırlanması, hedef verme ve motivasyon konularında muhataplarıma kapsamlı bir destek sunmak. Rehberlik konusunda da son derece tecrübeliyim. Verimsiz oldugumu hissettiğim zaman kendim veliyi mutlaka bilgilendiririm. Bu şekilde verdiğiniz ücretin boşa gittiği şeklinde endişeniz kesinlikle olmayacaktır. Prensibim, gerek hazırlanılan sınavlarda gerekse de okul derslerinde kesin sonuç odaklı ders anlatmaktır. Önceliğim üniversite sınavlarına hazırlananlar olmakla birlikte; lise veya ortaokul öğrencileri için okul derslerine takviye amaçlı dersler de anlatmaktayım. İki çocuklu bir aile babasıyım. Sadece Ankarada ikamet eden erkek öğrencilere ders vermekteyim. Mekan olarak ister öğrencinin kendi evi isterse de benim kendi evimi kullanmaktayım.

Ders Verdiğim Bölgeler

Altındağ, Balgat, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan, Ulus, Yenimahalle

60-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

18 Kasım 2016 Saat: 08:04

pasif

BİTİŞ

17 Ocak 2017 Saat: 08:04

pasif

GÖSTERİM

528 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

Hüseyin E.

Cinsiyet:

Bay

Yaş:

39

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

18 Kasım 2016

Eğitim:

Yüksek Lisans

Üniversite:

Ortadoğu Teknik Üniversitesi - ANKARA

Mezuniyet Yılı:

2006



Ders Verdiği Bölgeler: Ankara: Altındağ, Balgat, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan, Ulus, Yenimahalle

Girdiğim yılın ÖSS sınavında Türkiye bes yüz yirmi dördüncüsüsü oldum ve ODTÜ Elektrik Elektronik bölümünü bitirdim. Halihazırda Bilişim Sistemleri üzerine master yapmaktayım. Fen Lisesi mezunuyum. Lise yıllarımda Tübitak metematik olimpiyatlarinda başarılar kazandım. Üniversite sınavlarına hazırlanırken, özel derece sınıflarında hazırlandım. O yıllarda boyumca kitap ve yüzlerce deneme bitirdim. (şimdi o güzelim yıllarıma yanıyorum ☺ ) Boş zamanlarımda ders anlatmayı hobi olarak ve severek yapıyorum. Matematik, Geometri ve Fizik derslerinin her konusunu her seviyedeki öğrenciye, öğrencinin anlayabileceği düzeye indirgeyerek anlatıyorum. Amacım sadece ders anlatma değil; test teknikleri, anlama teknikleri, çalışma planı hazırlanması, hedef verme ve motivasyon konularında muhataplarıma kapsamlı bir destek sunmak. İki çocuklu bir aile babasıyım. Sadece Ankarada ikamet eden erkek öğrencilere ders vermekteyim.

Ders Bilgileri

10

Kontenjan

0

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

1-6 Saat

Süre

İlan No: 15511

Hüseyin E.

Sitede Değil

Ankara

Saati: 50 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 188 Ziyaretçi; Toplam 188 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.