Lise Ve ilköğretim Matematik-geometri Takviye Ygs, Lys, Kpss, Teog Hazirlik

14803

8 Hours

saati

100

TL

Muhammet GÜRSOY Öğretmenden Matematik dersi

Eğitmen

Muhammet GÜRSOY

Kategori

Matematik

Şehir

İstanbul (ASYA)

Lise Ve ilköğretim Matematik-geometri Takviye Ygs, Lys, Kpss, Teog Hazirlik

Devlet bünyesinde anadolu lisesinde çalışmaktayım. Atatürk Üniversitesi Matematik öğretmenliği bölümü mezunuyum. İlköğretim ve lise düzeylerinde 9 yıldır yazılı ve sınavlara hazırlık dersleri vermekteyim. ÜCRETSİZ TANITIM dersi yaparak öğrencinin ve ailesinin memnun kalması ile dersler başlar. Hafta içi saat 16:00'dan sonra ve hafta sonları ders veriyorum. Dersleri saatle sınırlamayıp öğrencinin öğrenmesi ile tamamlarım. Öğrenci testler ve dökümanlar ile desteklenir. Öğrencinin BİRE BİR ders takibi yapılarak EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ile öğrencinin başarısı en üst seviyeye çıkartılır. NEDEN ÖZEL DERS? * ÖZEL DERS BİRE BİR DERS ANLATMA YÖNTEMİDİR. ÖĞRENCİNİN 15-20 KİŞİLİK SINIFTA 5-6 DERSTE ANLAYACAĞI VEYA ANLAYAMADIĞI KONUYU ÖZEL DERS İLE 1 DERSTE ANLAR. * ÖZEL DERSTE SADECE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ VARDIR. 15-20 KİŞİLİK SINIFTA ÖĞRETMEN İLE ÖĞRENCİ ARASINDA KURULAMAYAN İLETİŞİM ÖZEL DERSTE ÖĞRETMEN İLE ÖĞRENCİ ARASINDA ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İLETİŞİM KURULUR. *ÖĞRENCİ 15-20 KİŞİLİK SINIFTA ANLAMADIĞI KONUYU VEYA SORUYU RAHAT Bİ ŞEKİL DE ÖĞRETMENİNE SORAMAZ. BİRE BİR ÖZEL DERSTE İSE ÖĞRENCİNİN ANLAMADIĞI KONUYU VEYA SORUYU ÖĞRENCİNİN SORMASINA GEREK KALMADAN ÖĞRETMEN KENDiLiĞİNDEN GÖRÜR, TEKRAR YAPARAK ÖĞRENCİYE SORU ÇÖZDÜRÜP KONUNUN VE SORUNUN ANLAŞILMASINI SAĞLAR.

Ders Verdiğim Bölgeler

Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Moda, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar

60-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

7 Eylül 2016 Saat: 23:14

pasif

BİTİŞ

6 Kasım 2016 Saat: 23:14

pasif

GÖSTERİM

599 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

Muhammet GÜRSOY

Cinsiyet:

Bay

Yaş:

37

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

7 Eylül 2016

Eğitim:

Yüksek Lisans

Üniversite:

Atatürk Üniversitesi, Erzurum

Mezuniyet Yılı:

2010



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (ASYA): Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Moda, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar

Devlet bünyesinde anadolu lisesinde çalışmaktayım. Atatürk Üniversitesi Matematik öğretmenliği bölümü mezunuyum. İlköğretim ve lise düzeylerinde 9 yıldır yazılı ve sınavlara hazırlık dersleri vermekteyim. ÜCRETSİZ TANITIM dersi yaparak öğrencinin ve ailesinin memnun kalması ile dersler başlar. Hafta içi saat 16:00'dan sonra ve hafta sonları ders veriyorum. Dersleri saatle sınırlamayıp öğrencinin öğrenmesi ile tamamlarım. Öğrenci testler ve dökümanlar ile desteklenir. Öğrencinin BİRE BİR ders takibi yapılarak EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ile öğrencinin başarısı en üst seviyeye çıkartılır.

Ders Bilgileri

10

Kontenjan

0

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

2-4 Saat

Süre

İlan No: 14803

Muhammet GÜRSOY

Sitede Değil

İstanbul (ASYA)

Saati: 100 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 75 Ziyaretçi; Toplam 75 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.