MATEMATİK/GEOMETRİ Otaokul, Lise veTüm sınavlara yönelik eğitim ve Öğretim

12762

8 Hours

saati

35

TL

Davut Uğur YILMAZ Öğretmenden Matematik dersi

Eğitmen

Davut Uğur YILMAZ

Kategori

Matematik

Şehir

İstanbul (ASYA)

MATEMATİK/GEOMETRİ Otaokul, Lise veTüm sınavlara yönelik eğitim ve Öğretim

YGS-LYS ağırlıklı olmak üzere ortaokul hariç TEOG hazırlık, KPSS, DGS ve ALES öğrencilerine ders vermekteyim. Bunun yanında lisans düzeyi matematikte sadece uygulamalı matematik ve cebir dersleri (soyut cebirin hemen hemen tamamı ve özellikle maximal idealler, simetrik, alterne, dihedral halka konuları - fonk. analiz, topoloji dersleri hariç) vermekteyim. Kolejde çalıştığımdan akşamları veya haftasonları eğitim-öğretim yapalirim. Çalışan ve sorumluluk sahibi öğrenci için pekte bir şey demeye gerek yok. Matematiği ve geometriyi sevmeyen veya korkan öğrenciler için hedefim öğrenciyi çalışmaya teşvik etme alışkanlığı kazandırmak, matematik korkusundan kurtarmak. Ancak bilgisi zayıf, matematik ve geometriden korkan hemde çalışmayan bir öğrenci için uzun soluklu bir eğitim süreci geçirmemiz, kendim için yorucu sizin içinde maddi manâda külfetli olacağından vicdanen devam etmemiz, heketmeme hissimden dolayı biraz zor olur. Özetle temel olarak zayıf öğrencilerde öncelikli hedefim öğrencinin sorumluluk sahibi olmasını, çalışmasını sağlamak ve öğrencinin çalışması ve yönlendirebilmem çin aileden tam yetki almak. Sonrası zaten matematiğe ilgi ve farkedilir bir yükseliş ve başarı getirmekte.

Ders Verdiğim Bölgeler

Adalar, Ataşehir, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Tuzla, Şile

60-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

16 Eylül 2015 Saat: 23:34

pasif

BİTİŞ

15 Kasım 2015 Saat: 23:34

pasif

GÖSTERİM

502 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

Davut Uğur YILMAZ

Cinsiyet:

Bay

Yaş:

37

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

16 Eylül 2015

Eğitim:

Lisans

Üniversite:

Karadeniz Teknik Üniversitesi - TRABZON

Mezuniyet Yılı:

2014



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (ASYA): Adalar, Ataşehir, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Tuzla, Şile

YGS-LYS ağırlıklı olmak üzere TEOG, KPSS, DGS ve ALES öğrencilerine ders vermekteyim. Kolejde çalıştığımdan akşamları veya haftasonları eğitim-öğretim yapalirim. Ücret Min. :100TL dir. Ücret ise görüşmede yapacağımız dialog, ailenin maddi görüntüsü ve durumuna göre vede son olarak öğrenciyi yapacağım sınava göre belirleyeceğim. Çalışan öğrenciniz için pek bir şey demeye gerek yok. Matematik sevmeyen veya korkan öğrenciler için hedefim öğrenciyi çalışmaya teşvik etme alışkanlığı kazandırmak, matematik korkusundan kurtarmak. Ancak bilgisi zayıf hemde çalışmayan bir öğrenci için uzun soluklu bir eğitim süreci kendim için yorucu sizin içinde maddi manâda zarar olmaması adına geçirmem biraz zor olur.

Ders Bilgileri

1

Kontenjan

0

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

1-6 Saat

Süre

İlan No: 12762

Davut Uğur YILMAZ

Sitede Değil

İstanbul (ASYA)

Saati: 35 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 203 Ziyaretçi; Toplam 203 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.