Verimli ve kaliteli İngilizce özel ders

11174

8 Hours

saati

45

TL

Dilek KARACAN Öğretmenden İngilizce dersi

Eğitmen

Dilek KARACAN

Kategori

ingilizce

Şehir

İzmir

Verimli ve kaliteli İngilizce özel ders

Ege Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümü 3. sınıf öğrencisiyim, ayrıca hazırlık da okudum. 2012 Yazımı Amerika' da geçirdim ve bu ingilizce konuşma yetime büyük katkı sağladı. Derslerimde, öğrenciye ingilizceyi daha çok sevdirecek, daha basit, kısa sürede, etkin ve kalıcı öğrenmeyi hedefleyen, belli birkaç kural üzerine kurulu, ingilizce öğretmeyi amaçlayan kurumların kullandıklarının çok dışında bir sistem uyguluyorum. Bu sistem özellikle ingilizce konuşabilmeyi hedefleyenlere, hedeflerine ulaşmalarında çok büyük katkı sağlamaktadır.

Ders Verdiğim Bölgeler

Alsancak, Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Gaziemir, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Konak, Narlıdere

60-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

5 Eylül 2013 Saat: 22:57

pasif

BİTİŞ

4 Kasım 2013 Saat: 22:57

pasif

GÖSTERİM

775 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

Dilek KARACAN

Cinsiyet:

Bayan

Yaş:

32

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

5 Eylül 2013

Eğitim:

Lisans

Üniversite:

Ege Üniversitesi - İZMİR

Mezuniyet Yılı:

2013



Ders Verdiği Bölgeler: İzmir: Alsancak, Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Gaziemir, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Konak, Narlıdere

Ege üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunuyum. İngilizce konuşma pratiği edinebilmek için 2014 yılı yaz tatilini (4 ay) Amerika'da geçirdim. Yaklaşık 7 yıldır İngilizce özel ders veriyorum. Şu ana kadar yaşları 5 ile 71 arasında değişen 100'den fazla öğrencime özel ders verdim. Öğrencilerim, İngilizceye ihtiyaç duyan küçük büyük her çeşit bireyden oluşmuştur, şöyle ki: -YDS, LYS-5, TEOG, TOEFL, IELTS sınavlarına hazırlanan öğrenciler, -İngilizce konuşabilmek isteyen yetişkinler. -Okul müfredatına destek amaçlı, özel ve devlet okullarında okuyan ilk, ortaokul ve lise öğrencileri, Kurslarda veya okullarda uygulanan "klasik tek sistem çok öğrenci" sisteminin aksine, her öğrencinin sahip olduğu özellik, öğrenme gücü, odaklanma süresi ve yaklaşım tarzına göre öğrenciye özgü bir program oluşturuyorum.

Ders Bilgileri

19

Kontenjan

0

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

2-32 Saat

Süre

İlan No: 11174

Dilek KARACAN

Sitede Değil

İzmir

Saati: 45 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 373 Ziyaretçi; Toplam 373 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.