Deneyimli Fransiz Hocadan Fransizca Ve Fransizca Matematik

12905

8 Hours

saati

90

TL

Marc-Antoine REOL Öğretmenden Fransızca dersi

Eğitmen

Marc-Antoine REOL

Kategori

Fransizca

Şehir

İstanbul (ASYA), İstanbul (AVR)

Deneyimli Fransiz Hocadan Fransizca Ve Fransizca Matematik

Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümü doktora öğrencisi Fransız Lisesi öğrencilerine FRANSIZCA VE FRANSIZCA MATEMATİK dersleri. Dersler 90 TL olup 1:30 saat sürmektedir. 3’er kişilik gruplarda (Kişi başı 30 Lira) ders almak mümkündür. Düzenli ders almak isteyen öğrenciler için aylık kurlarımız mevcuttur. Kur ücretimiz 750 lira olup haftada 2 seansı kapsar. Aylık kurlar aynı şekilde 3 kişilik gruplar halinde yapılabilir. 3 kişilik gruplarla yapılacak dersler kişi başı bir seans için yalnızca 13, 5 TL öder) . Pedegojik programın içeriği : - Sözlü ve yazılı egzersizler, - Gramer dersler ve ezber teknikleri. - Ödev takibi, projeler ve dönem ödevleri. - Aksan ve teleffuz çalışmaları Dersler öğrencinin evinde, öğretmenin evinde ve ya Kadıköy ilçesinde herhangi bir cafede yapılabilir Fransa Nice Sophia Antipolis Üniversitesinde Ekonomi bölümünde okudum. Master1 Fransa Nice Sophia Antipolis üniversitesi ve Master2 Aix-Marseille üniversitesi ekonomi bölümünde yaptım. Fransız vatandaşıyım, Fransızca ana dilim. Üniversitedeyken türk öğrencilere matematik ve istatistik dersleri verdim. 2 Senedir Türkiyede yaşıyorum, Saint Joseph'ten ve Saint Benoit'dan öğrencilerim oldu. Fransızca, Fransızca Matematik, Fransızca Bioloji , Kimya ve Fizik derslerinde yardımcı oldum.

Ders Verdiğim Bölgeler

Beyoğlu, Beşiktaş, Kadıköy, Mecidiyeköy, Moda, Ortaköy, Taksim, Şişli

60-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

9 Ekim 2015 Saat: 10:53

pasif

BİTİŞ

8 Aralık 2015 Saat: 10:53

pasif

GÖSTERİM

1.090 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

Marc-Antoine REOL

Cinsiyet:

Bay

Yaş:

35

Üye Tipi:

N/A

Üyelik Tarihi:

9 Ekim 2015

Eğitim:

Doktora

Üniversite:

Yurt Dışı

Mezuniyet Yılı:

2014



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (ASYA) , İstanbul (AVR): Beyoğlu, Beşiktaş, Kadıköy, Mecidiyeköy, Moda, Ortaköy, Taksim, Şişli

Başvuru Yanıt Ortalaması: 15 Gün 5 Saat 52 Dakika 53 Saniye

Deneyimli Fransızca Öğretmeni Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümü doktora öğrencisi Fransız Lisesi öğrencilerine FRANSIZCA VE FRANSIZCA MATEMATİK dersleri. Dersler 90 TL olup 1:30 saat sürmektedir. 3’er kişilik gruplarda (Kişi başı 30 Lira) ders almak mümkündür. Düzenli ders almak isteyen öğrenciler için aylık kurlarımız mevcuttur. Kur ücretimiz 750 lira olup haftada 2 seansı kapsar. Aylık kurlar aynı şekilde 3 kişilik gruplar halinde yapılabilir. 3 kişilik gruplarla yapılacak dersler kişi başı bir seans için yalnızca 13, 5 TL öder) . Pedegojik programın içeriği : - Sözlü ve yazılı egzersizler, - Gramer dersler ve ezber teknikleri. - Ödev takibi, projeler ve dönem ödevleri. - Aksan ve teleffuz çalışmaları Dersler öğrencinin evinde, öğretmenin evinde ve ya Kadıköy ilçesinde herhangi bir cafede yapılabilir.

Ders Bilgileri

10

Kontenjan

1

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

1-6 Saat

Süre

İlan No: 12905

Marc-Antoine REOL

Sitede Değil

İstanbul (ASYA), İstanbul (AVR)

Saati: 90 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 128 Ziyaretçi; Toplam 128 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.