Rhinoceros Ve T-Spline Hayalleriniz birlikte tasarlayalım

10593

8 Hours

saati

60

TL

ŞENER Öğretmen Öğretmenden Bilgisayar dersi

Eğitmen

ystasarim

Kategori

Bilgisayar

Şehir

İstanbul (ASYA)

Rhinoceros Ve T-Spline Hayalleriniz birlikte tasarlayalım

Rhinoceros Ve T-Spline Hayalleriniz birlikte tasarlayalım Tasarım hayatına 2001 den bu yana Rhinoceros ile başladığımdan dolayı mutluyum programın esnek kabiliyeti ve üretim sürecine aktarabileceğiniz amorf yüzeyli ürün tasasarımları ile kendinize yeni ufuklar açcağınızı düşünmekteyim. Hayallerinizin hayata geçme sürecinde destek alabilir yada alacağınız eğitim ile Rhinoceros un tasarım kabiliyetlerinden faydalanabilirsiniz. Rhinoceros Eğitimine Kimler Katılmalı? Rhinoceros 3d her şeyden önce bir tasarımcı programıdır. En büyük avantajı diğer programlarda olan plane mantığının olmaması ile hızlı ve basit kullanılmasıdır. Pek çok programda cizilmesi kolay olmayan amorf ve düzensiz yüzeyler konusunda çok büyük olanaklar sağlamaktadır. Bu yüzden üretime yönelik her meslekte kullanılabilir. Özellikle ürün tasarımı, prototip modEl üretimi, mücevher tasarımı, tekne ve otomotiv alanları ile mimari, Rhinoceros’un en uygun olduğu mesleki gruplardır. Rhinoceros Eğitim Programının Ana Başlıkları. 1) Menülere Giriş 2) Programın arayüzünü anlama 3) Menüler, Curve & Surface vb. 4) Menüler, Tools & Dimension vb. 5) Menüler, Analyze, Lights, Render Options & Material 6) Tasarlanan üründe karşılaşılan sorunlar paralelinde çözüm yollarının değerlendirilmesi. 7) Pratik, Uygulama ağırlıklı tasarım sürecinin Rhinoceros ile değerlendirilmesi.

Ders Verdiğim Bölgeler

Beykoz, Beşiktaş, Çağlayan, Kadıköy, Mecidiyeköy, Moda, Ortaköy, Sancaktepe, Taksim, Ümraniye, Üsküdar

60-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

30 Ekim 2012 Saat: 14:58

pasif

BİTİŞ

29 Aralık 2012 Saat: 14:58

pasif

GÖSTERİM

663 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

ystasarim

Cinsiyet:

Bay

Yaş:

43

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

30 Ekim 2012

Eğitim:

Lisans

Üniversite:

Kocaeli Üniversitesi - KOCAELİ

Mezuniyet Yılı:

2009



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (ASYA): Beykoz, Beşiktaş, Çağlayan, Kadıköy, Mecidiyeköy, Moda, Ortaköy, Sancaktepe, Taksim, Ümraniye, Üsküdar

Tasarım hayatına 2001 den bu yana Rhinoceros ile başladığımdan dolayı mutluyum programın esnek kabiliyeti ve üretim sürecine aktarabileceğiniz amorf yüzeyli ürün tasasarımları ile kendinize yeni ufuklar açcağınızı düşünmekteyim.

Ders Bilgileri

4

Kontenjan

0

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

1-3 Saat

Süre

İlan No: 10593

ystasarim

Sitede Değil

İstanbul (ASYA)

Saati: 60 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 160 Ziyaretçi; Toplam 160 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.