Matematik Ve Geometri Özel Ders

15231

8 Hours

saati

60

TL

gökhan ÇINAR Öğretmenden Geometri dersi

Eğitmen

gökhan ÇINAR

Kategori

Geometri

Şehir

İstanbul (ASYA), İstanbul (AVR)

Matematik Ve Geometri Özel Ders

Meslekte 9. yılıma girdim ilköğretim lise ve ara sınıflara sınava hazırlık dersleri vermekteyim. Orta okul, Lise, Üniversite ve Açık öğretim fakültesi matematik dersleri vermekteyim. Yaklaşık 9 yıldır farklı seviyelerde Matematik eğitimi veriyorum. Lise yıllarımda başlayan Matematik öğretme kariyerim lisans ve lisansüstü düzeyde devam etti. Kolej öğrencilerinden üniversite hazırlık öğrencilerine kadar geniş bir yelpazede çalıştım. Bir kişiye de sınıfada ders anlattım. şuan özel bir dershanede matematik zümresindeyim. İŞLEYİŞ: Her ders başlangıcında bir önceki dersle ilgili konu tekrarı yapılıp, derse hazır hale gelinildiğinde yeni ders başlayacaktır. Her ders sonunda çalışılan konuyla ilgili yaprak test ödev olarak verilecektir. Öğrencinin çözemediği sorular ders sonunda anlatılacaktır. AYRICA ÖĞRENCİNİN ÇÖZEMEDİĞİ SORULARI WHATS UP'TAN YADA TELEFON YOLUYLADA YARDIMCI OLABİLİRİM Konu anlatılırken zaman kaybı olmaması açısından öğrenciden not tutması istenilmeyecektir. Kendi notlarımı ders sonunda fotokopi olarak öğrenciye teslim edeceğim. Böylelikle hem zamandan kazanmış hem de daha fazla soru çözme imkanına kavuşmuş olacağız.

Ders Verdiğim Bölgeler

Ataköy, Ataşehir, Çekmeköy, Eminönü, Kadıköy, Maltepe, Moda, Ortaköy, Taksim, Ümraniye, Üsküdar

60-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

16 Ekim 2016 Saat: 22:08

pasif

BİTİŞ

15 Aralık 2016 Saat: 22:08

pasif

GÖSTERİM

1.179 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

gökhan ÇINAR

Cinsiyet:

Bay

Yaş:

37

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

12 Mart 2013

Eğitim:

Lisans

Üniversite:

Marmara Üniversitesi - İSTANBUL

Mezuniyet Yılı:

2010



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (ASYA) , İstanbul (AVR): Ataköy, Ataşehir, Çekmeköy, Eminönü, Kadıköy, Maltepe, Moda, Ortaköy, Taksim, Ümraniye, Üsküdar

5 yıl Dersane deneyimli matematik öğretmeninden her seviyede KPSS, SBS, YGS, LYS, Açıköğretim sınavlarına hazırlık, ara sınıflarda okula yardımcı matematik ve geometri dersleri verilir. . . Öğrencilerimle sürekli iletişim halinde bulunup yakından ilgileniyorum. Şuana kadar tüm öğrencilerime matematiği sevdirmeyi başardım. Başarı garanti ediyorum. İlgilenenler arayabilir ya da mesaj atabilirler. Her yerden olabilir, Özellikle de ümraniye, üsküdar, Kadıköy ve civarındakiler. Grup ders verilir.

Ders Bilgileri

19

Kontenjan

0

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

1-20 Saat

Süre

İlan No: 15231

gökhan ÇINAR

Sitede Değil

İstanbul (ASYA), İstanbul (AVR)

Saati: 60 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 141 Ziyaretçi; Toplam 141 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.