KonumŞehir seç

Bu tarayıcıda saklanır. Ders ararken şehir filtresini ayrıca değiştirebilirsin.

Bu şehirdeki dersleri göster →
ozeldersverenlerÖĞRENMEKLE BAŞLAR.
Menü

EĞİTMENİ TANI

Oya Ongen

İstanbul (AVR)

Aktiflik bilgisi yok

BİLGİSİNİ PAYLAŞAN İNSANLAR

Hakkında

Merhabalar,

Dumlupınar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdim. Aynı zamanda İngilizce öğretmenliği sertifika programını da başarıyla bitirdim. Mezun olduktan sonra 3 sene çeşitli dil kurslarında /Spoken English, Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları, English Time gibi) ilkokul yaş grubundan yetişkin yaş gruplarına kadar çeşitli seviyelerde İngilizce eğitimi verdim. Başlangıç, orta, ileri seviyeler ve ÜDS, KPDS kurslarına yönelik kurslar için İngilizce eğitiminde uzmanlığım var. Şuanda Türk ve yabancı müşterilere çeşitli konularda aracılık ve danışmanlık yapan, aynı zamanda çeviri hizmetleri de veren global bir firmada görev yapmaktayım.
İngilizceyi her seviyeden öğrenmek isteyen veya sınavlara hazırlanmaya çalışan her kesimden öğrenciyle bilgilerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım.

ÖĞRENMEYE DEVAM

Verdiği dersler

ÖĞRENCİ DENEYİMLERİ

Öğrenci yorumları

Henüz yayınlanmış öğrenci yorumu yok.

Yorumlar, sitede eğitmenle görüşmüş ve ders aldığını beyan eden üyelerden alınır. Görüşme kaydı, dersin gerçekleştiğini doğrulamaz. Referanslar ve destek mesajları puana dahil edilmez.

Deneyimini paylaş →