Tyt Ayt Lgs Türkçe-edebiyat Özel Ders

17191

8 Hours

saati

80

TL

Merve BENLI Öğretmenden Türkçe dersi

Eğitmen

Merve BENLI

Kategori

Turkce

Şehir

İstanbul (ASYA), İstanbul (AVR)

Tyt Ayt Lgs Türkçe-edebiyat Özel Ders

12. sınıf ve mezun grubu öğrencilerimi yeni sınav sistemine ve yeni müfredata uygun TYT-AYT sınavlarına hazırlıyorum. 11. sınıf öğrencilerime okul sınavlarında yardımcı oluyorum ve onları önce TYT akabinde AYT sınavına hazırlıyorum. 8. sınıf öğrencilerimi yeni sınav sistemine ve yeni müfredata uygun LGS sınavına hazırlıyorum. 7. sınıf öğrencilerime okul sınavlarında yardımcı oluyorum ve onları LGS sınavına hazırlıyorum. 1 ders süresi 90 dakika (40 dakika ders + 10 dakika mola + 40 dakika ders) olmaktadır. Bir derste bir ünite bitirebiliyorum ve gerekli soru çözümlerini yapabiliyorum, bir sonraki ders için ödevlendirmeler yapıyorum ve ödevleri düzenli olarak kontrol edip veliyi bilgilendiriyorum. Öğrencilerimin yapamadığı soruların çözümüne her ders önem vermekteyim. Üniversite Hazırlık: Yaz tatilinin başında özel derse başladığım öğrenciler ile okullar açılana kadar tüm TYT çalışmalarını bitiriyorum. Eğitim-Öğretim dönemi ile başladığım öğrencilerimin tüm TYT ve AYT çalışmalarını nisan ayının sonunda bitiriyorum. Mayıs ve haziran aylarını deneme-karışık soru çözümleri ve sınav taktikleri üzerine çalışmalar ile devam ediyorum. Lise Hazırlık: Yaz tatilinin başında özel derse başladığım öğrenciler ile okullar açılana kadar tüm LGS çalışmalarını bitiriyorum. Eğitim-Öğretim dönemi ile başladığım öğrencilerimin tüm LGS ve Sözel Mantık çalışmalarını nisan ayının sonunda bitiriyorum. Mayıs ve haziran aylarını deneme-karışık soru çözümleri ve sınav taktikleri üzerine çalışmalar ile devam ediyorum. Yaz Tatili Ücretlendirmesi (17 Eylül 2018’e kadar) : 90 dakikalık bir ders ücretim 125 TL. (85 TL/saat) Yaz Tatili Kampanyası - PAKET: 10 ders fiyatına 12 ders. + 2 ders ücretsiz Eğitim-Öğretim Dönemi Ücretlendirmesi (17 Eylül 2018’den sonrası) : 90 dakikalık bir ders ücretim 150 TL. (100 TL/saat) Eğitim-Öğretim Kampanyası- PAKET 10 ders fiyatına 12 ders. + 2 ders ücretsiz.

Ders Verdiğim Bölgeler

Ataşehir, Beykoz, Beşiktaş, Çekmeköy, Kadıköy, Maltepe, Mecidiyeköy, Moda, Sarıyer, Taksim, Ümraniye, Üsküdar

180-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

18 Haziran 2018 Saat: 22:38

pasif

BİTİŞ

20 Şubat 2022 Saat: 00:00

pasif

GÖSTERİM

2.064 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

Merve BENLI

Cinsiyet:

Bayan

Yaş:

33

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

3 Şubat 2018

Eğitim:

Lisans

Üniversite:

İstanbul Üniversitesi - İSTANBUL

Mezuniyet Yılı:

2013



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (ASYA) , İstanbul (AVR): Ataşehir, Beykoz, Beşiktaş, Çekmeköy, Kadıköy, Maltepe, Mecidiyeköy, Moda, Sarıyer, Taksim, Ümraniye, Üsküdar

Başvuru Yanıt Ortalaması: 20 Saat 36 Dakika 19 Saniye

Ahi Evran Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum. Yine aynı üniversiteden Pedagojik Formasyon Sertifikası’na sahibim. Birçok dershane, özel eğitim kurumu ve özel okulda çalıştım. 5 yıllık özel ders tecrübesine sahibim. Kendime has tarzım ve tekniklerim ile ön plana çıkmayı seviyorum. Hafta içi ve hafta sonu İstanbul Anadolu Yakası’nın her noktasına ulaşım sağlayabilirim. Pazar günleri ise ekstra olarak İstanbul Avrupa Yakası’nın her noktasına ulaşım sağlayabilirim.

Ders Bilgileri

19

Kontenjan

1

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

1-32 Saat

Süre

İlan No: 17191

Merve BENLI

Sitede Değil

İstanbul (ASYA), İstanbul (AVR)

Saati: 80 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 105 Ziyaretçi; Toplam 105 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.