Önce sıkıcı ve ezberi çok gibi görünen Tarih dersi aslında yapması çok keyifli bir puzzle gibidir. Hadi gelin tarih çalışalım. . . .

15662

8 Hours

saati

45

TL

FUNING Öğretmenden Tarih dersi

Eğitmen

FUNING

Kategori

Tarih

Şehir

İstanbul (AVR), İstanbul (ASYA)

Önce sıkıcı ve ezberi çok gibi görünen Tarih dersi aslında yapması çok keyifli bir puzzle gibidir. Hadi gelin tarih çalışalım. . . .

Kimisine en sıkıcı, öğrenmesi en zor, ezberi bol bir ders gibi görünen tarih dersinde EZBER BOZMA zamanı. Çalışmayı keyifli hale getirirseniz tarih dersi yapması çok keyifli bir puzzle halini alır. Nasıl olduğunu anlamadan öğreniverirsiniz. Hem tarih dersi kabus olmaktan çıkar hem de sınavlarda da yüzünüz güler. Hadi gelim tarih çalışalım.

Ders Verdiğim Bölgeler

Arnavutköy, Ataşehir, Bakırköy, Bağcılar, Beykoz, Beyoğlu, Beşiktaş, Çağlayan, Çekmeköy, Eminönü, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Kağıthane, Mecidiyeköy, Moda, Ortaköy, Sancaktepe, Sarıyer, Taksim, Ümraniye, Üsküdar, Şişli

60-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

16 Aralık 2016 Saat: 08:29

pasif

BİTİŞ

14 Şubat 2017 Saat: 08:29

pasif

GÖSTERİM

2.033 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

FUNING

Cinsiyet:

Bayan

Yaş:

45

Üye Tipi:

N/A

Üyelik Tarihi:

15 Aralık 2016

Eğitim:

Lisans

Üniversite:

Marmara Üniversitesi - İSTANBUL

Mezuniyet Yılı:

2002



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (AVR) , İstanbul (ASYA): Arnavutköy, Ataşehir, Bakırköy, Bağcılar, Beykoz, Beyoğlu, Beşiktaş, Çağlayan, Çekmeköy, Eminönü, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Kağıthane, Mecidiyeköy, Moda, Ortaköy, Sancaktepe, Sarıyer, Taksim, Ümraniye, Üsküdar, Şişli

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Mezun Oldum 12 Yil Aktif Avukatlik Yaptim. Halen istanbul Üniversitesi Tarih Bölümü Son Sinif Öğrencisiyim. 5 Yildir Özellikle Küçük Yaş Ve Yetişkinlere Başlangiç Seviyesinde ingilizce Dersi Veriyorum. Ve ilkokul Ortaokul Ve Lise Öğrencilerine Tarih Dersi Veriyorum. Hem ingilizceyi Hem Tarihi Önce Sevdiriyor Sonra Öğretiyorum.

Ders Bilgileri

1

Kontenjan

0

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

1-1 Saat

Süre

İlan No: 15662

FUNING

Sitede Değil

İstanbul (AVR), İstanbul (ASYA)

Saati: 45 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 148 Ziyaretçi; Toplam 148 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.