Ezbersiz formülsüz matematik dersi

11762

8 Hours

saati

75

TL

cem Öğretmen Öğretmenden Matematik dersi

Eğitmen

cem132

Kategori

Matematik

Şehir

İstanbul (ASYA), İstanbul (AVR)

Ezbersiz formülsüz matematik dersi

Boğaziçi Matematik mezunuyum ve 10 yıllık tecrübeyle ortaokul ve lise öğrencilerine ezbersiz, formülsüz Matematik dersi vermekteyim. Matematiği birçok öğrencime sevdirdim ve onların keyifle matematiği anlamalarını sağladım. Kendi geliştirdiğim tekniklerle formüle ve ezbere dayanmadan matematikte bildiklerimi paylaşıyorum. Ezberin matematiği öldürdüğü ve düşünmeyi yavaşlattığı gerçeğiyle yola çıkarım. Ders anlatırken öğrencilerimi aramaya ve bulmaya teşvik ederek meraklandırırım ve bilgiye ulaşmalarını kolaylaştırırım. Kısa sürede öğrencilerimin özgüvenlerini yükselterek özel derse olan ihtiyaçlarını azaltırım. Öğrencilerime her zaman en iyi öğretmenin kendileri olduğunu hatırlatırım. Matematiği sayısal alanın bir kolu olmaktan çıkarıp sözelcilerin de en önemli ihitiyacı olduğunu ispatlayarak, matematiği ders olarak değil bir düşünme biçimi olarak öğrencimin hayata bakışını değiştirmesini sağlarım. Ders anlatırken koluma saat takmam, dersimi somut örneklerle ve öğrencinin genel kültür dezeyini tartarak anlatırım.

Ders Verdiğim Bölgeler

Adalar, Ataköy, Ataşehir, Beyoğlu, Beşiktaş, Çekmeköy, Kadıköy, Mecidiyeköy, Moda, Ortaköy

180-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

4 Eylül 2014 Saat: 16:26

pasif

BİTİŞ

20 Şubat 2022 Saat: 00:00

pasif

GÖSTERİM

3.254 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

cem132

Cinsiyet:

Bay

Yaş:

39

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

12 Ekim 2010

Eğitim:

Yüksek Lisans

Mezuniyet Yılı:

2007



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (ASYA) , İstanbul (AVR): Adalar, Ataköy, Ataşehir, Beyoğlu, Beşiktaş, Çekmeköy, Kadıköy, Mecidiyeköy, Moda, Ortaköy

Başvuru Yanıt Ortalaması: 5 Gün 8 Saat 19 Dakika 41 Saniye

Boğaziçi Matematik mezunuyum ve 10 yıllık tecrübeyle profesyonel olarak matematik ve geometri dersleri vermekteyim. Üniversite ve liselere cok sayıda ögrenci hazırladım. Ayrıca ingilizce egitim gören okullara yönelik olarak da ingilizce matematik dersi veriyorum. Şuanda özel bir kurumda çalışmaktayım. Matematigi pratik ve formule dayanmadan ögretiyorum. Tanışmak amacıyla ilk dersi ucretsiz olarak veriyorum. Görüşmek dilegiyle.

Ders Bilgileri

2

Kontenjan

6

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

1-8 Saat

Süre

İlan No: 11762

cem132

Sitede Değil

İstanbul (ASYA), İstanbul (AVR)

Saati: 75 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 87 Ziyaretçi; Toplam 87 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.