koç üni elektrik-elektronik mezunundan fransızca ve ingilizce basta olmak üzere orta-lise seviyesinde hertürlü matematik dersi verilir. .

10848

8 Hours

saati

60

TL

burak ÇULHACİ Öğretmenden Matematik dersi

Eğitmen

burak ÇULHACİ

Kategori

Matematik

Şehir

İstanbul (AVR), İstanbul (ASYA)

koç üni elektrik-elektronik mezunundan fransızca ve ingilizce basta olmak üzere orta-lise seviyesinde hertürlü matematik dersi verilir. .

selam arkadaslar, istanbul saint-joseph fransız lisesi ve akabinde koç üni elektronik mühendisligi mezunuyum. orta ve lise seviyesinde hertürlü fransızca ve ingilizce müfredatlı okullarda dahil olmak üzere özel dersler vermekdeyim. Zaman kısıtlamam asla yoktur, 2-2. 5 saatlere kadar cıkan ders süremle birlikde son derece anlatıcı acıklama tarzımla bugüne kadar calıştırdıgım her ögrenciyi basarıya ulastırdım. . .

Ders Verdiğim Bölgeler

Adalar, Arnavutköy, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Bağcılar, Başakşehir, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Beşiktaş, Büyükçekmece, Çatalca, Çağlayan, Çekmeköy, Eminönü, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kartal, Kağıthane, Küçükçekmece, Maltepe, Mecidiyeköy, Moda, Ortaköy, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Taksim, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu, Şile, Şişli

366-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

14 Ocak 2013 Saat: 17:11

pasif

BİTİŞ

20 Şubat 2022 Saat: 00:00

pasif

GÖSTERİM

2.976 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

burak ÇULHACİ

Cinsiyet:

Bay

Yaş:

41

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

14 Ocak 2013

Eğitim:

Master

Üniversite:

Koç Üniversitesi - İSTANBUL

Mezuniyet Yılı:

2006



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (AVR) , İstanbul (ASYA): Adalar, Arnavutköy, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Bağcılar, Başakşehir, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Beşiktaş, Büyükçekmece, Çatalca, Çağlayan, Çekmeköy, Eminönü, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kartal, Kağıthane, Küçükçekmece, Maltepe, Mecidiyeköy, Moda, Ortaköy, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Taksim, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu, Şile, Şişli

istanbul saint-joseph fransız lisesini bitirdikden sonra ögrenimime koç üniversitesi elektrik-elektronik mühliginde devam ettim . Son olarakda aynı okulda telekomünikasyon master'ımı tamamladım. Yani okullardanda anlasılabilicegi gibi matematik bnm için nefes almak gibi bişey. Yüksek seviyede ingilizce ve fransızca biliyorum. Dolayısıyla ingilizce ve fransızca müfredatlı okullarda okuyan arkadaslarda rahatlıkla arayabilirler.

Ders Bilgileri

19

Kontenjan

0

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

2-6 Saat

Süre

İlan No: 10848

burak ÇULHACİ

Sitede Değil

İstanbul (AVR), İstanbul (ASYA)

Saati: 60 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 104 Ziyaretçi; Toplam 104 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.