Yüksek öğrenimli DELF sınavları uzmanından; okula takviye, uluslararası sınavlara hazırlık ve genel Fransızca dersleri verilir.

16418

8 Hours

saati

90

TL

ÇİĞDEM Öğretmen Öğretmenden Fransızca dersi

Eğitmen

Çiğdem Hoca

Kategori

Fransizca

Şehir

İstanbul (ASYA)

Yüksek öğrenimli DELF sınavları uzmanından; okula takviye, uluslararası sınavlara hazırlık ve genel Fransızca dersleri verilir.

Lise yıllarında öğrenmeye başladığım Fransızca öğrenme sürecime, Marmara Üniversitesi'nde Fransızca Öğretmenliği lisans programı ve Fransa'da Université de Rouen'da burslu olarak, Dil Bilimi eğitimime devam ettim. Lisans eğitimden sonra, Fransa’da aynı üniversitede Fransızca Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans eğitimi aldım. Uzun yıllardır, özel okullarda ve dil okullarında her yaş grubuna ve her seviyeden Fransızca dili eğitimi vermekteyim. Fransa Büyükelçiliği bursu ile Université de Franche-Compté’de öğretmenlik eğitim programına katıldım. Fransız Kültür Merkezi adına uluslararası Delf sınavlarını yapma ve bunları değerlendirme yetkisine sahip olarak, birçok Fransız ve özel okullardaki sınav süreçlerinde yer almaktayım. Marmara Üniversitesi'nde de Fransızca Öğretmenliği üzerine Tezli Yüksek lisans yapmaktayım. Çalıştığım konu, Fransızca dilinin teknoloji ve iletişim araçlarıyla öğretilmesidir. Özellikle çocuk ya da yetişkin her seviyeden öğrencilere, ihtiyaçlarına yönelik, ders takviye ya da uluslararası sınav programlarına hazırlama konusunda hizmet vermeye hazırım.

Ders Verdiğim Bölgeler

Ataşehir, Beşiktaş, Çekmeköy, Fatih, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Moda, Ortaköy, Pendik, Sancaktepe, Ümraniye, Üsküdar, Şile

180-Günlük İlan

KALAN SÜRE

Süresi Dolmuş

pasif

BAŞLANGIÇ

18 Nisan 2019 Saat: 18:22

pasif

BİTİŞ

20 Şubat 2022 Saat: 00:00

pasif

GÖSTERİM

6.087 kez görüntülenmiştir

pasif

İsim:

Çiğdem Hoca

Cinsiyet:

Bayan

Yaş:

37

Üye Tipi:

Akademisyen

Üyelik Tarihi:

17 Ağustos 2017

Eğitim:

Yüksek Lisans

Üniversite:

Yurt Dışı

Mezuniyet Yılı:

2013



Ders Verdiği Bölgeler: İstanbul (ASYA): Ataşehir, Beşiktaş, Çekmeköy, Fatih, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Moda, Ortaköy, Pendik, Sancaktepe, Ümraniye, Üsküdar, Şile

Başvuru Yanıt Ortalaması: 6 Gün 15 Saat 24 Dakika 15 Saniye

Lise yıllarında öğrenmeye başladığım Fransızca öğrenme sürecime, Marmara Üniversitesi'nde Fransızca Öğretmenliği lisans programı ve Fransa'da Université de Rouen'da burslu olarak, Dil Bilimi eğitimime devam ettim. Lisans eğitimden sonra, Fransa’da aynı üniversitede Fransızca Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans eğitimi aldım. Uzun yıllardır, özel okullarda ve dil okullarında her yaş grubuna ve her seviyeden Fransızca dili eğitimi vermekteyim. Fransa Büyükelçiliği bursu ile Université de Franche-Compté’de öğretmenlik eğitim programına katıldım. Fransız Kültür Merkezi adına uluslararası Delf sınavlarını yapma ve bunları değerlendirme yetkisine sahip olarak, birçok Fransız ve özel okullardaki sınavlarda yer almaktayım. Çocuk ya da yetişkin her seviyeden öğrencilere, ders takviye ya da uluslararası sınav programlarına hazırlama konusunda hizmet vermeye hazırım. Eğitim teknolojilerini etkin kullanmaktayım.

Ders Bilgileri

5

Kontenjan

5

Başvurular

Pasif

İlan Durumu

Haftaboyu

Dilim

1-1 Saat

Süre

İlan No: 16418

Çiğdem Hoca

Sitede Değil

İstanbul (ASYA)

Saati: 90 TL

Bana Mesaj Gönder

Benzer İlanlar

0 Üye ve 122 Ziyaretçi; Toplam 122 kişi online

© 2005 - 2024 ozeldersverenler.net - PERSEFON Ltd.